Vets klaar voor de nacompetitie

VRC The Vets x The Pickwick Players (43-3)

Afgelopen zondag werd de laatste reguliere competitiewedstrijd gespeeld door the Vets. Thuis trof het the Pickwick Players uit Deventer, die met veel spelers naar Valkenswaard afreisden. Eindstand 43-3 in het voordeel van the Vets.

De reguliere competitie is gespeeld en the Vets stormen zich klaar voor de nacompetitie. Wie men hierin treft is nog niet bekend, maar het is een tweede mogelijkheid om te promoveren naar de tweede klasse Zuid. Er was voor beide team, zowel Deventer als Valkenswaard, niet meer te halen dan een goede pot rugby. Met in het achterhoofd de uitwedstrijd, waarin the Vets een matige prestatie neerzette, ging het ditmaal iets beter.

The Vets mistte opnieuw spelers en was de gehele wedstrijd zoekende naar controle. Punten werden gemaakt, maar niet vanuit overtuigend spel. Pas laat in de eerste helft kreeg het deze zekerheid wel en mondde veelal uit in try’s. Winger Tom van Hoof wist zelfs in deze laatste competitiewedstrijd zijn eer te redden, door de defensie van Deventer te trotseren en als sterkste zijn eerste try van het seizoen te drukken.

De volgende stap zal de nacompetitie betekenen, wie de tegenstander daarin wordt is nog de vraag. Dit zal snel op de www.vets.nl bekend worden gemaakt.

2 Reacties op “Vets klaar voor de nacompetitie”

  • Bras

    zegt:

    Bedankt voor het verslag, geef een goede weergave van de wedstrijd. Hard gewerkt mannen! Hou de site in de gaten, ik gok dat ergens deze week de loting plaats vindt. We zullen dan nog geen definitieve tegenstander hebben maar wel een ranking waar we naar kunnen kijken.

Reacties zijn niet toegestaan.