Gecontroleerde wedstrijd brengt the Vets winst

Oldfants x VRC The Vets (0-76)

In de tweede ontmoeting, ditmaal in de uitwedstrijd op de vijfkamplaan te Eindhoven, hebben the Vets wederom de winst weten te behalen. The Oldfants maakten de gehele wedstrijd een afwachtende indruk wat inspeelde op een gecontroleerde wedstrijd van de rugbyers uit Valkenswaard. The Oldfants – The Vets; 0 – 76.

De wedstrijd was na het eerste halfuur gespeeld, waarin the Vets genoeg try’s gescoord hadden om zeker te zijn van de vijf competitiepunten. The Oldfants bezaten ervaring in de scrum, wat goed te merken was doordat aanvallen veelal strandden in het voorwaartsenpack. Met af en toe een uitspatting in de vorm van een brake, door de snelle Eindhovense full-back, werd het verdedigende spel van the Vets licht geforceerd. Al met al werd dit goed opgevangen.

Na de harde, doch gecontroleerde start, ging het spel van the Vets op een lager pitje om situaties te oefenen en het eigen Valkenswaardse spel veelvuldig correct uit te voeren. Door overlap-situaties waarin the Vets telkens één of meer spelers in zowel het aanvallende als verdedigende spel extra hadden, kon men de wedstrijd controleren en voor de zoveelste keer dit seizoen het maximale puntenaantal mee naar huis nemen.

Komende zondag 28 februari staat de beslissende wedstrijd tegen de mede koploper the Pink Panthers op het programma. De supporters die het eerste team van the Vets willen steunen mogen natuurlijk mee!! Verzamelen om 12:00u op het clubhuis om daarna af te reizen naar Driebergen waar de kick-off om 14:30u zal plaatsvinden.

4 Reacties op “Gecontroleerde wedstrijd brengt the Vets winst”

  • Roel

    zegt:

    Goed stukje verslaggever! Precies zoals de wedstrijd verlopen is.

  • bras

    zegt:

    Thnx voor het stukske!

  • Ruben

    zegt:

    mooi stukje:)

  • Higuain netted his eighth of the season in the 65th with an angled shot before substitute Joaquin evened it when Casillas was too slow to react to a hard shot that glanced off the Spain goalkeeper and into goal.

Reacties zijn niet toegestaan.